Mes seleccionat

La Diada Infantil de l’esport colomenc és una de les novetats que s’inclouen en el programa d’activitats esportives d’aquesta Festa d'Estiu 2016.

Llegir més

Un any més, a la Festa Major, els elements més representatius de la cultura popular catalana tenen un gran protagonisme als carrers de Santa Coloma.

Llegir més

Les activitats per els més petits i petites tornen a destacar en el programa de la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma.

Llegir més

Obert el termini d’inscripció per a la Cursa de Festa Major, que organitzen el Departament d'Esports i la Unió Colomenca d’Atletisme el dissabte 3 de...

Llegir més

Repartiment de tiquets 2x1 per a la Fira d'atraccions de la Festa Major, per a divendres 2 i dilluns 5 fins al tancament del recinte.

Llegir més

L'Ajuntament ha intensificat la campanya d’informació en edificis situats als barris més propers a la muntanya, amb consells pràctics per prevenir el...

Llegir més

El telèfon municipal per fer la reserva del dia i l'hora de la retirada de les coses de les que volem desprendre'ns és el 93 385 73 12.

Llegir més

Com a resposta a la demanda de la ciutadania colomenca, i a petició de l'Ajuntament, la Diputació ha ampliat l'horari d'obertura del Parc, que ara és...

Llegir més

Les piscines del Complex Esportiu de Can Zam i Torribera són la millor opció per combatre les altes temperatures d'aquestes dates.

Llegir més

Fins a mitjans de setembre es manté activat aquest pla estiuenc de reforç de la neteja dels carrers de Santa Coloma.

Llegir més