La Festa Major s'omple d'esport

La Diada Infantil de l’esport colomenc és una de les novetats que s’inclouen en el programa d’activitats esportives d’aquesta Festa d'Estiu 2016.

En aquesta Diada, aquest dissabte 3 a les Pistes Prat de la Riba (de 10.00 a 14.00) els més menuts podran gaudir en una jornada lúdica de tallers de tennis, exhibició de perxa, arribada de la cursa popular d’atletisme, inflables, festa de l’escuma i on es farà el lliurament de premis a les entitats i esportistes que han assolit un ascens o campionat durant les temporades 14-15 i 15-16.

Dissabte (10.00) se celebrarà la cursa popular d’atletisme, una prova no competitiva i oberta a tothom, amb sortida des del Camp d’Atletisme Antonio Amorós i amb el següent recorregut de 5 km: Parc Fluvial, pont del Molinet, av. de la Generalitat, passeig Llorenç Serra, c. de Sant Carles, c. de Sant Jeroni, c. de Prat de la Riba i arribada a les Pistes Prat de la Riba. La inscripció, limitada a 1.000 corredors i corredores, romandrà oberta fins al 2 de setembre a Duet Rambla-Fondo (pl. de la Mediterrània, s/n) i Duet Can Zam (c. de Victor Hugo, s/n).  D’altra banda dissabte hi haurà una masterclass de zumba i body combat a les Pistes Prat de la Riba (10.45), a càrrec de Duet Sports Fondo i un torneig solidari de bàsquet 3x3 al Pavelló La Bastida (9.00 a 14.00) en suport a l’Associcació ASDENT.

La cursa ciclista de veterans, que organitza el Club Ciclista Colomenc, se celebrarà el diumenge 4 (9.00) en un circuit urbà de 60 km, amb sortida i arribada al parc d’Europa. També es farà l’ Open Natura Bike Trial al Parc de la Bastida (9.00 a 14.00).

El Taller de pàdel per a joves (Can Zam); la petanca i el futbol 7; els escacs en diverses modalitats; les exhibicions de regata velers i d’aeromodelisme; el Torneig de Billar a l’Americana, i la jornada de portes obertes del Centre Esportiu Raval i Rambla-Fondo completen aquesta oferta variada en l’àmbit esportiu que presenta la Festa Major 2016.