Una Festa per als més menuts

Les activitats per els més petits i petites tornen a destacar en el programa de la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma.

La Festa Major d'Estiu de Santa Coloma arrencarà amb una novetat per els nenes i nenes, el Supertobogán, a la confluència del carrer de Santa Eulàlia amb el Parc de la Bastida.El dissabte 3, de 11.30 a 14.00 i de 17 a 19.30 h, es podrà gaudir d’una baixada com mai s'ha viscut a la nostra ciutat! Vestits o amb banyador, els crits estan assegurats. És una activitat recomanada a partir dels 8 anys. Es poden portar elements inflables tous (matalassos inflables, flotadors...), però en cap cas elements durs.

El mateix dissabte a la Plaça de la Vila, a les 12 hores, concert d'Els Xiula, que presenten el seu treball, “Donem-li una volta al món” una experiència única de música, animació, diversió i valors per a tota la família. El millor migdia a la plaça per a la ballaruga i el bon humor dels més menuts a l’avi més xaruc.

Al Jardí del Museu Torre Balldovina, a les 18 hores i fins a les 21h,  es podrà gaudir de l’espectacle que presentarà la companyia Més Tumàcat "La festa sobre rodes", amb molta animació i amb un pallasso itinerant. I també hi haurà inflables, tallers per a nens i nenes... i moltes coses més!

Festa de l'escuma a les Pistes esportives de Can Peixauet també a les 18h (carrer de Mossèn Jacint Verdaguer amb passeig de la Salzereda). Inflables infantils, a les 18 hores, a la Plaça Xavier Valls a Can Mariner i a la Plaça de les Cultures al Raval. Aquesta activitat es repetirà el diumenge 4 a la mateixa hora

En dues sessions a les 18 i 19 h al Jardí de Can Sisteré, hi trobarem "Wilbur", acrobàcies, humor i risc. Aquesta és la combinació que es necessita per viure les seves situacions impossibles que us deixaran amb un pam de nas i amb boca ben oberta.

Pel que fa al dia següent, diumenge 4, de 11 a 14 h i de 17 a 20 h al Jardí de Can Sisteré hi haurà "Jocs ambulants". Cita amb el Correfoc infantil el mateix diumenge, a les 20 hores, amb sortida a la Plaça de l’Església i itinerari per Mossèn. Jaume Gordi, c. Rafael de Casanova, c. Sant Silvestre, c. Mare de Déu de Montserrat, pl. Catalunya. Les colles convidades són: Colla Jove de Diables de Santa Coloma de Gramenet, Colla Infantil de Diables de Sant Joan Despí, Drac Braulio de Sant Joan Despí, Ball de Diables Els 7 pecats capitals de La Pobla de Mafumet, Diables petits de Ribes i Colla Infantil dels Joves Diables de Cunit

A la Plaça del Rellotge, cinema a la fresca, a les 22 hores, amb el clàssic de Steven Spielberg "E.T"

I en la darrera jornada de la festa, el dilluns 5, la Festa d'Aigües que canvia de dia però no d'escenari, la cita al Jardí de Can Sister a partir de les 11 hores, organitzada per Aigües de Barcelona.