Mes seleccionat

La Festa Major d’Estiu de Santa Coloma ofereix a partir del divendres dia 4 més de cent propostes culturals i lúdiques, el 80% amb segell colomenc.

Llegir més

Els més menuts i menudes de Santa Coloma trobaran al programa de la Festa Major un bon grapat d'activitats adreçats específicament a ells.

Llegir més

Com és habitual, les tradicions més arrelades de la cultura popular catalana tenen un fort protagonisme en el programa de les festes.

Llegir més

De tornada al parc d’Europa, el festival Sintonitzza no només es reubica sinó que amplia també un dia més el programa de concerts gratuïts.

Llegir més

Ja es poden fer presencialment a l'Institut Municipal d'Esports (pl. Manent, s/n). Els interessats es poden adreçar també a Duet Can Zam (C/Victor...

Llegir més

Del 4 al 7 de setembre la ciutat es vestirà de Festa Major d’Estiu. Enguany el programa porta 114 activitats, entre concerts, exposicions, cinema a la...

Llegir més

La Festa Major 2015 torna a oferir el Corre-Tapa, un tast de la gastronomia colomenca als bars i restaurants participants, una dada de rècord!

Llegir més

Ja tenim els guanyadors i guanyadores del sorteig del Corre-tapa de Carnaval. El proper Corre-tapa se celebra a la Festa Major dissabte 5 i diumenge 6...

Llegir més

Del 17 al 21 d'agost s'està renovant el paviment de la calçada dels carrers d'Andreu Vidal i Sant Joan, entre Andreu Vidal i la Salzereda.

Llegir més

Davant les altes temperatures i la falta de pluges, l'Ajuntament posa en marxa un pla especial per a la desinsectació en algunes zones de la ciutat.

Llegir més