Una Festa per a la canalla

Els més menuts i menudes de Santa Coloma trobaran al programa de la Festa Major un bon grapat d'activitats adreçats específicament a ells.

El concert infantil de Orelles de Xocolata amb el seu “Avui fem pop” el dissabte 5 a les 12:00 hores és la primera de les activitats per a la mainada de Santa Coloma. Un repertori d’èxits i clàssics del pop de tots els temps en una matiné de música, ritme i bon rotllo. La combinació perfecta per gaudir en família.
A partir de les 18 hores d'aquest dissabte trobarem, una festa de l'escuma a les pistes esportives de Can Peixauet (carrer de Jacint Verdaguer/passeig de la Salzereda), un taller de màgia amb el Mag Fleky a l'Avinguda de la Generalitat amb el carrer Sant Jordi, i inflables infantils a la Plaça de les Cultures (Raval) i a la plaça Xavier Valls (Can Mariner).

La Festa d'Aigües amb joc d'aigua per a grans i petits és el plat fort del diumenge 6, a partir de les 11 hores al Jardí de Can Sisteré. A les 18 h festa de l'escuma al Fondo, a la Plaça Mediterrània; taller de màgia a la plaça Sagrada Família amb el Mag Fleky, i inflables infantils a la plaça Sagrada Família i plaça del barri Llatí.
El mateix diumenge, a les 20 h tindrà lloc el correfoc infantil amb sortida a la plaça de l'Església i itinerari per pg. de Mossèn Jaume Gordi, carrer de Rafael de Casanova, carrer de Sant Silvestre, carrer de la Mare de Déu de Montserrat i plaça Catalunya. I a les 22 h, cinema a la fresca amb el film d'animació infantil "Lego, la pel·lícula" a la plaça del Rellotge.

El darrer dia de la Festa Major, dilluns 7, jocs infantils gegants al Jardí de Can Sisteré a les 11 hores. Els jocs de carrer i de casa de tota la vida en tamany XXL perquè hi participi tota la família. Que ningú no es quedi sense torn!
I en el mateix escenari a les 18 h, el reconegut espectacle infantil, The Magocomic Show. Un rodamón... Un públic ... Una trobada! Una proposta de solidaritat i cooperació! Tendre espectacle d’humor visual on la senzillesa es torna màgica. Premi del públic al festival Entrepayasos de Saragossa 2014, Primer Premi al 23è Gauklerfest 2011 a Attendorn, Alemanya, i nominat als Premis de Circ de Catalunya 2011 com a millor espectacle còmic.

Al marge d'aquests actes pensats específicament per als petits i petites, la gran majoria d'activitats del programa de la nostra festa major d'estiu s'adrecen a tots els públics: el Passatge de Festa al Museu, el seguici inaugural i la trobada gegantera, el correfoc, els castellers, el piromusical...