Campanya de pavimentació a l'estiu

Del 17 al 21 d'agost s'està renovant el paviment de la calçada dels carrers d'Andreu Vidal i Sant Joan, entre Andreu Vidal i la Salzereda.

Durant el mes de juliol i agost l'Ajuntament està executant una Campanya de millora de la pavimentació a diferents carrers de la ciutat. De moment, s'ha actuat a la carretera de Font de l'Alzina en dues fases, i també al carrer de Milton (entre pl. de la Guinardera i c. Navarra); als carrers de la Marina, Pedró i Pedragosa; al carrer de Sant Carles (entre Francesc Moragas i Pompeu Fabra); al carrer de  Roma (entre Beethoven i Mozart), i a Wagner-Beethoven (avui està previst que finalitzi, si el temps ho permet).

Del 17 al 21 d'agost Andreu Vidal i Sant Joan

Aquesta setmana s'està realitzant la millora del paviment dels carrers d’Andreu Vidal i Sant Joan (en el tram que va entre Andreu Vidal i la Salzereda), una intervenció que està previst que duri del 17 al 21 d’agost.

Durant aquestes dates, que poden variar per motius climatològics o d’altre tipus, els trams afectats estaran tallats al trànsit i només es podrà accedir als pàrquings quan l’obra ho permeti. El transport públic farà recorreguts alternatius.