Música independent a la Festa Major

De tornada al parc d’Europa, el festival Sintonitzza no només es reubica sinó que amplia també un dia més el programa de concerts gratuïts.

La música independent torna a esdevenir protagonista els dies 4, 5 i 6 de setembre a Santa Coloma en el marc de l'edició 2015 del Sintonitzza Festival, que aquest any tornarà a ubicar-se al parc d'Europa després organitzar-se l'any passat al parc de Can Zam. Els concerts s'iniciaran a les 21:00 hores.

El cartell, format per 13 grups que actuaran gratuïtament durant tres dies (un més que en la passada edició), l'encapçalen els navarresos El Columpio Asesino que obriran la sessió de divendres 4, i la Meravellosa Orquestra de l'Alcohol (La MODA) que actuarà dissabte 5.

Encapçala el cartell de divendres El Columpio Asesino. Amb més de quinze anys de vida, aquest grup navarrès d’estil personalíssim proper al punk i el rock té el reconeixement de la crítica i el públic. Actuen també els Guadalupe Plata i el seu blues que no sona a blues, profund, elèctric i contemporani. Jupiter TV, Bastant i Afraid to speak in public completen el cartell.

Segona nit del Sintonitzza el dissabte 5 amb la M.O.D.A com a cap de cartell. Barrejant sons del folk, el country i el blues amb un esperit proper al punk i el rock, el grup de Burgos torna amb un nou treball, "La primavera del invierno". Lichis aterra amb la seva veu trencada, lletres atrevides i ritmes per ballar. Ens presenta el seu últim disc "Modo avión". Mazo, The Suars i Pedro Parque també passaran aquest dia per l'escenari del FISC

Com a cloenda del festival, la sessió del diumenge 6 anirà a càrrec de Los Bisontes, The del Hoyo i Cretins.