Mes seleccionat

Santa Coloma dóna suport a projectes de caire social en aquesta localitat peruana.

Llegir més

L'organitza l'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, el proper dijous 26 al centre d'empreses Can Peixauet.

Llegir més

La Torre Balldovina acull aquesta mostra fins el 28 de febrer, per informar de les activitats solidàries i de les connexions de Santa Coloma amb el...

Llegir més

"Maleïda fortuna", l’última proposta de Paco Mir (Tricicle), s’estrenarà a Santa Coloma aquest divendres 13 (21h) abans que arribi a Barcelona.

Llegir més

El Corre-Tapa de Carnaval i un repte solidari per combatre la fam i la fibromiàlgia, són dues de les novetats del Carnestoltes colomenc.

Llegir més

Dimarts 10 febrer, presentació programa d’actes del Carnaval 2015 i de l’acció solidària de l’equip Imheart: Trailwalker Intermón Oxfam.

Llegir més

El Corre-Tapas de Carnaval, amb la participació d’uns 50 establiments, i un repte solidari per combatre la fam i la fibromiàlgia, són dues de les...

Llegir més

Ens porta aquest dissabte 21 (21h) l'adaptació de la novel·la mes important de la narrativa catalan de postguerra, "La plaça del Diamant". Les...

Llegir més

Aquest dissabte 21 (12h) Converses al lloc: “El 23-F a Santa Coloma” a la sala de Plens de l'Ajuntament.

Llegir més

La reunió informativa amb les comparses inscrites se celebrarà el dimarts 10 de febrer, a les 19.30 hores, al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré.

Llegir més