Lolita Flores al Teatre Sagarra

Ens porta aquest dissabte 21 (21h) l'adaptació de la novel·la mes important de la narrativa catalan de postguerra, "La plaça del Diamant". Les entrades estan exhaurides.

"La plaza del diamante"

21 de febrer, 21h, 18 euros.

Direcció Joan Ollé. Intèrpret: Lola Flores.

La Plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda, transcorre durant els anys de postguerra. Explica la història de Natàlia,, La Colometa,una noia orfe de mare, que se sent perduda al món i que veurà marxar i morir la gent que més estima, passarà fam i misèria i es veurà moltes vegades incapaç de treure endavant els seus fills.
La Plaça del Diamant està considerada com la novel·la més important de la narrativa catalana de postguerra. Va tenir gran èxit quan es va publicar a Barcelona al 1962 i ha estat traduïda a 27 idiomes. Lolita Flores és la Colometa i interpreta, amb la seva característica força als escenaris, aquest dur monòleg interior, costumista i punyent. Després de 39 anys de pujar per primer cop a
un escenari, l'actriu i cantant assumeix el repte d'un monòleg teatral, profundament visual i poètic. Lolita promet emocionar-nos més que mai i fer-ho "amb un altre aire". Les entrades estan exhaurides.

El petit príncep, Cia. N54 Produccions

22 de febrer, 12h, 8€

Aquest espectacle explica la història d'un aviador, intuïm que el pròpi d’Antoine de Saint-Exupéry. El narrador, que de resultes d'una avaria al seu motor ha hagut d'aterrar al desert. L'endemà del seu aterratge forçat, una petita veu el desperta, és el Petit Príncep. Perplex per aquesta aparició, l'aviador comença a sentir curiositat per la procedència d'aquesta criatura i va creixent envers ell un lligam d'amistat.