Presentació del carnaval de Santa Coloma 2015

Dimarts 10 febrer, presentació programa d’actes del Carnaval 2015 i de l’acció solidària de l’equip Imheart: Trailwalker Intermón Oxfam.

Santa Coloma de Gramenet, 9 de febrer de 2015.- L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la regidora de Cultura, Petra Jiménez, us conviden a assistir demà dimarts 10 de febrer ( 17 hores) al bar musical Melao Café (carrer de la Vistalegre, 23), a la presentació del programa d’actes del Carnaval 2015 i de l’acció solidària de l’equip Imheart: Trailwalker Intermón Oxfam.

El proper cap de setmana aquesta ciutat acollirà diversos actes amb motiu de la celebració de la festa de Carnaval. Destaquem la gran rua del dissabte, que es preveu que bati el rècord de participació ja prou important d’anys anteriors i el corre-tapa que es farà el dissabte i el diumenge. D’altra banda, l’acció solidària de l’equip Imheart: Trailwalker Intermón Oxfam contempla la participació de sis persones en la Intermón Oxfam Trailwalker, que consisteix en recórrer 100 km en menys de 32 hores. Durant la tapa solidària del Carnaval colomenc s’oferiran polseres (a dos euros) i la recaptació anirà destinada a aquest projecte, que té com a finalitat lluitar contra la pobresa i la gana i difondre la necessitat d’investigar malalties com la fibromialgia, la síndrome de fatiga crònica i la sensibilitat química múltiple. L’equip de participants a la carrera estarà present a l’acte.
 

Acte

Presentació del programa d’actes del Carnaval 2015 i de l’acció solidària de l’equip Imheart: Trailwalker Intermón Oxfam

Data i hora Dimarts 10 de febrer, 17 h
LlocMelao Café, carrer de la Vistalegre, 23 (al costat de la plaça de la Vila)
Assistents

-L’alcaldessa Núria Parlon

-La regidora de Cultura, Petra Jiménez

-L’equip Imheart: Trailwalker Intermón Oxfam

Altres consideracions

És prega en la mesura del possible confirmar l’assistència Per a més informació i/o contactes:
Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)
93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat
morilloga@gramenet.cat