Reunió amb les comparses de la Gran Rua de Carnaval

La reunió informativa amb les comparses inscrites se celebrarà el dimarts 10 de febrer, a les 19.30 hores, al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la regidora de Cultura, Petra Jiménez, presentaran aquest dimarts 10 de febrer (17 hores) al bar musical Melao Café (carrer de la Vistalegre, 23), el programa d’actes del Carnaval 2015 i dl’acció solidària de l’equip Imheart: Trailwalker Intermón Oxfam.

El proper cap de setmana la nostra ciutat acollirà diversos actes amb motiu de la celebració de la festa de Carnaval. Destaquem la gran rua del dissabte, que es preveu que bati el rècord de participació ja prou important d’anys anteriors i el corre-tapa que es farà el dissabte i el diumenge. D’altra banda, l’acció solidària de l’equip Imheart: Trailwalker Intermón Oxfam contempla la participació de sis persones en la Intermón Oxfam Trailwalker, que consisteix en recórrer 100 km en menys de 32 hores. Durant el Corre-tapa del Carnaval colomenc s’oferiran polseres (a dos euros) i la recaptació anirà destinada a aquest projecte, que té com a finalitat lluitar contra la pobresa i la gana i difondre la necessitat d’investigar malalties com la fibromialgia, la síndrome de fatiga crònica i la sensibilitat química múltiple. L’equip de participants a la carrera estarà present a l’acte.


Rua de Carnaval (Cliqueu aquí per accedir a la web del Carnaval 2015 i ampliar la informació) Reunió amb les comparses participants aquest dimarts 10 (19:30) a Can Sisteré.

Dissabte, 14 de febrer

Concentració de comparses a la plaça del Rellotge a partir de les 17.30
Sortida de la Rua a les 18.00
Itinerari: plaça del Rellotge, c. Mn. Jacint Verdaguer, c. Sant Just, av. Generalitat i plaça de la Vila
Arribada a la plaça de la Vila a les 20:00. Pregó de S.M. Carnestoltes i lliurament de premis a les millors comparses

Diumenge, 15 de febrer: Animació infantil a càrrec de Landry el Rumbero. 12.00 plaça de la Vila.

Dissabte 14 i diumenge 15: de 12 a 15 hores, Corre-tapa de Carnaval amb 49 establiments participants. Inclou la iniciativa solidària polsera IMHEART. Tota la informació aquí.