Mes seleccionat

La marxa ciutadana aplega el malestar per l'actuació prepotent de Red Elécrica Española.

Llegir més

La marxa ciutadana aplega el malestar per la actuació prepotent de Red Elécrica Española.

Llegir més

Del 28 al 30 d'abril es fan aquest jornades per informar a les famílies. El 5 de maig s'obre el període per a les preinscripcions.

Llegir més

Fins al 29 de juny restarà obert el Parc de Mobilitat Sostenible i Segura. El mateix dia (10.30) es fa una matinal familiar al Parc de la Serralada de...

Llegir més

Aquest itinerari literari ens descobreix alguns dels testimonis que han quedat del pas de la família Sagarra a Santa Coloma.

Llegir més

El dimarts 29 (19.00) es clausura la 5ª edició amb un acte a l'Auditori Blanquerna on es guardonarà a l'escola colomenca La Bastida i a l'IES...

Llegir més

Organitzat per la Casa de Aragón Virgen del Pilar es podrà gaudir a partir del divendres 25, i tot el cap de setmana, a la Plaça Pau Casals.

Llegir més

L'Ajuntament mitjançant Grameimpuls organitza aquesta formació gratuïta a partir d'aquest dimarts 22 (18.00) al Centre d'Empreses Can Peixauet.

Llegir més

La Comissió Ciutadana No a la MAT, integrada per a Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, la Federació d’Associacions de Veïns...

Llegir més

A partir del dilluns 28 es poden demanar aquestes prestacions a l’Oficina d’Informació i Atenció a la Ciutadania (OIAC).

Llegir més