Activitats educatives i lúdiques d’Ecometròpoli

Fins al 29 de juny restarà obert el Parc de Mobilitat Sostenible i Segura. El mateix dia (10.30) es fa una matinal familiar al Parc de la Serralada de Marina.

Parc de Mobilitat

Fins al 29 de juny, tots els diumenges estarà obert el Parc de Mobilitat Sostenible i Segura perquè els infants aprenguin, mitjançant el joc, les normes i els senyals de conducció. L’horari del Parc serà de 10 a 10.25 per a nens de 6 a 8 anys; de 10.30 a 10.55, per als de 9 i 10 anys; de 11 a 11.25 per als que tenen entre 6 i 8 anys, i d’11.30 a 11.55 per als que estan entre 9 i 10 anys.

Objectius del centre

El Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli té com a objectius sensibilitzar la població sobre la protecció del medi ambient i donar a conèixer la biodiversitat existent a l’entorn natural de la nostra ciutat.
El Centre, ubicat al Recinte Torribera, està enclavat en un lloc privilegiat, en un dels accessos naturals al parc de la Serralada de Marina. Ecometròpoli ofereix diversos espais i una oferta d’activitats per a tots els públics.

Jornada "Viu el Parc"

El 27 d’abril (de 10.30 a 14.00) hi haurà una matinal al Parc de la Serralada de Marina per a tota la família dins de la 13a edició del programa «Viu el Parc» que impulsa la Diputació. Hi haurà tallers mediambientals (10.30), de dibuix de la natura i de construcció de cabanes per a petits i grans, tot acompanyat d’un tastet musical de jazz. Les persones que hi participin podran gaudir de visites guiades al monestir de Sant Jeroni de la Murtra i als horts de l’Associació Conreu Sereny. Com a cloenda, hi haurà una festa per a tota la família amb animació de Jaume Barri.