Mes seleccionat

La ciutat ha gaudit d'un bon grapat d'activitats de caire divers en el marc de la programació de la Festa Major d'Hivern.

Llegir més

Una Sant Silvestre recorre el dissabte 31 els principals carrers de la ciutat per tornar al punt de partida, el Complex Esportiu Torribera.

Llegir més

Segons la normativa d'horaris comercials de la Generalitat no està permès obrir els establiments comercials els diumenges 25 de desembre i 1 de gener,...

Llegir més

Els comerços adherits regalen aquests dies a la seva clientela tiquets per activitats nadalenques i paperetes per sortejos.

Llegir més

Dins de la programació de la Festa Major d'Hivern, el colomenc Sergi Ots ens ofereix el seu muntatge "Petit Copacabana".

Llegir més

Una campanya d’ajut a la Banya d’Àfrica amb imatges de reputats autors ha arribat al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré.

Llegir més

El Centre d'Art celebra fins al 5 de febrer la 5a edició de la biennal amb la participació de deu artistes de Santa Coloma de Gramenet.

Llegir més

Fins al 29 de gener es pot visitar al Museu Torre Balldovina una mostra sobre la història del Partit Obrer d’Unificació Marxista (POUM)

Llegir més

L'esperit nadalenc envaeix tots els racons de la ciutat en unes dates màgiques per als colomencs i les colomenques.

Llegir més

La ciutat acomiada l'any amb la celebració de la seva diada. Una jornada en la qual, els colomencs i les colomenques poden gaudir d'una oferta lúdica...

Llegir més