Cursa atlètica a Santa Coloma per acomiadar l'any

Una Sant Silvestre recorre el dissabte 31 els principals carrers de la ciutat per tornar al punt de partida, el Complex Esportiu Torribera.

Aquest dissabte 31 de desembre, a les 9.00 del matí, té lloc la cursa de Sant Silvestre a Santa Coloma de Gramenet, amb un circuit totalment urbà de 10 km, sense massa desnivell. La sortida i l'arribada es fan al Complex Esportiu Torribera.

Les inscripcions es poden fer a www.ciescat.cat amb un preu de 12 euros. Els dorsals estaran disponibles el divendres 30, a partir de les 17.00, en el recinte del Complex Esportiu Torribera.

Recorregut de la Sant Silvestre colomenca

La cursa passa pels principals carrers de la nostra ciutat, i per una part del Parc Fluvial del Riu Besós.

El recorregut és el següent: av.Ramon Berenguer, av. Pallaresa, av. Francesc Macià, Parc Fluvial del Riu Besós, av. Generalitat, av. dels Banús, c. Magallanes, c. Milà i Fontanals, Rambla Sant Sebastià, passeig Llorenç Serra, av. Francesc Macià, av. Pallaresa, c. Balears i av. Prat de la Riba (entrada per la porta principal del recinte Torribera).

Un cop traspassada la linia d´arribada, es farà entrega d’un obsequi i es gaudirà d´una butifarrada per recuperar forces.

La cursa està organitzada pel Club d’Atletisme Iniciatives Esportives Santa Coloma (CIESC), el Complex Esportiu Torribera, la Escola Esportiva Jaume López de Egea, l'Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Diputació de Barcelona.