Foto solidària a Can Sisteré

Una campanya d’ajut a la Banya d’Àfrica amb imatges de reputats autors ha arribat al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré.

S'ha presentat el projecte “Foto solidària” al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, que posa a l’abast del visitant l’adquisició d’una imatge signada pel seu autor. Els diners recaudats seran per ajudar a la Banya d’Àfrica. Hi participen: Francesc Mateu (Intermon), i els fotoperiodistes Julio Carbo (El Periódico), David Airob (La Vanguardia), Consuelo Bautista (El País), Francesc Melcion (Ara), Andreu Puig (El Punt), Domenec Umbert (El Mundo), Mª Àngels Torres (Público), Vicenç Semper i Joan Guerrero.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per Gramenet Imatge Solidària, una associació formada per fotògrafs i ciutadans de Santa Coloma de Gramenet que partint de la fotografia com mitjà de sensibilització, pretenen sensibilitzar als ciutadans en els valors humanístics de la imatge, incitar a la reflexió sobre les injustícies del món en que vivim i a més recaptar fons pel finançament de projectes solidaris.

Les fotografies solidàries es poden adquirir mitjançant la pàgina web d'aquesta associació, http://www.gramenetimatgesolidaria.cat/llibres/carpetes/carpetes.html