"Petit Copacabana", espectacle infantil al Teatre Sagarra

Dins de la programació de la Festa Major d'Hivern, el colomenc Sergi Ots ens ofereix el seu muntatge "Petit Copacabana".

Els dies 28, 29 i 30 de desembre (19.00) es pot veure al Teatre Sagarra (c.de Lluís Companys, 27) Petit Copacabana un muntatge de Sergi Ots, interpretat per aquest artista colomenc i per Natàlia Méndez i Emilie de Lemos. Les entrades es posaran a la venda dues hores abans de cada representació.

Copacabana és un espectacle que fusiona teatre,titelles, clown, cuina en directe i cabaret. És una adaptació per als més menuts i menudes i narra les vides de tres cuiners descendents del xef del circ Bimil que va haver de tancar. Els nostres gourmets obren un restaurant a les afores de la ciutat. Els mesos passen i ningú no hi entra. Un vespre, 70 persones arriben al restaurant. Malgrat no tenir menjar suficient ni taules per a tothom, decideixen atendre el grup intentant satisfer els comensals. La urgència de la situació els endinsarà a l’univers del desaparegut circ, transformant el ritme de la vetllada. Darrere el teló hi ha una taula reservada per a a cada espectador.