Mes seleccionat

Aquest dimecres se celebra a Santa Coloma de Gramenet el 25è aniversari de la creació de l’empresa municipal Grameimpuls.

 

 

Llegir més

El tinent d'alcalde i portaveu de l'Equip Municipal de Govern, Esteve Serrano, informarà sobre l’ordre del dia del proper Ple.

Llegir més

Onze espais i equipaments de la ciutat ofereixen activitats per a la població que té de 3 a 17 anys. L’Ajuntament assumeix la despesa de casal i...

Llegir més

Grameimpuls va nèixer al 1989 com a empresa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet amb l’objectiu de promocionar l’activitat econòmica de la...

Llegir més

Un cop més, us donem la possibilitat d'escollir el cartell de la Festa Major d'Estiu, entre les tres opcions que us oferim en aquest web.

Llegir més

L'Ajuntament, mitjançant Grameimpuls, ja té enllestida l'oferta formativa empresarial del segon semestre.

 

 

Llegir més

L'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, prepara dos noves accions formatives, sobre la creació i gestió de webs i sobre finançament...

Llegir més

L'exposició "Res no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes" prorrogada fins al 6 de juliol al Centre d'Art Contemporani colomenc.

Llegir més

L'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, l'organitza del 25 de juny al 25 de juliol adreçat a infants de 8 a 15 anys.

Llegir més

La banda de rock presenta a Santa Coloma aquest dissabte 28 el seu darrer disc "Per a tots els públics".

Llegir més