Nous tallers formatius de Grameimpuls

L'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, prepara dos noves accions formatives, sobre la creació i gestió de webs i sobre finançament empresarial.

TALLER: COM FER LA TEVA PÀGINA WEB?

Els dies 1, 3, 8, 10 i 15 de juliol en horari de migdia, de 14:00 a 16:30 h (15 de juliol de 14:30 a 16:30 h), Grameimpuls organitza al centre d'empreses Can Peixauet una formació adreçada a totes aquelles persones emprenedores i empresàries que vulguin aprendre a crear i gestionar la seva pròpia pàgina web.

Durant la formació, que serà a càrrec de l'expert colomenc Sergi Ortiz, la persona assistent aconseguirà les habilitats necessàries per ser capaç de crear una pàgina web, un blog o un magazine i, a més, gestionar els seus continguts utilitzant el programa Wordpress.

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per poder assistir-hi és necessari inscriure's prèviament trucant al Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment al centre (av.Generalitat, 99-101) o bé enviant un e-mail a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

TALLER FORMATIU: GESTIONAR EL FINANÇAMENT DE LA TEVA EMPRESA

Grameimpuls ofereix a totes les persones emprenedores i empresàries el taller formatiu “Gestió financera i negociació bancària, avui. Fonts de finançament alternatives“. El taller tindrà lloc en dues sessions els dies 2 i 9 de juliol de 16.00 a 20.00 a la sala Can Sisteré (cr. Sant Carles, s/n). La primera sessió estarà dedicada a la gestió financera del circulant i els productes bancaris, i la segona aprofundirà en la negociació bancària, els re-finançaments i les fonts alternatives a la banca per obtenir recursos financers.

La formació és totalment gratuïta però per poder assistir-hi és necessari inscriure's prèviament trucant al 93 466 52 24, presencialment al centre Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) o bé enviant un e-mail a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.