Votació popular del cartell de la Festa

Un cop més, us donem la possibilitat d'escollir el cartell de la Festa Major d'Estiu, entre les tres opcions que us oferim en aquest web.

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ofereix a la ciutadania la opció d'escollir el cartell de la propera Festa Major d'Estiu mitjançant una votació en aquest web municipal. Fins al 30 de juny, podeu escollir una de les tres propostes de cartell de Festa Major que ens ha fet Ramón F. Bachs. Cliqueu aquí per accedir a la pàgina de les votacions.

El dibuixant Ramón F. Bachs va néixer a Santa Coloma de Gramenet l’any 1973. Sortit del planter de la barcelonina Escola Joso, l’any 1999 va rebre el premi del VI Saló Internacional del Còmic de Barcelona a l'autor revelació.

Desprès de publicar diversos còmics destinats al mercat espanyol, va fer el salt als Estats Units, passant a treballar per a les icòniques editorials Marvel i DC, fent-se càrrec de personatges i sèries que són autèntics símbols de la cultura pop com ara Star Wars, Batman, Els Vengadors o X-Men.