Can Sisteré mostra l’obra de Guinovart

L'exposició "Res no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes" prorrogada fins al 6 de juliol al Centre d'Art Contemporani colomenc.

Exposició «Res no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes» al Centre d’Art Can Sisteré. La mostra aplega un conjunt d’obres que són testimoni del protagonisme de l’art poètica en la trajectòria plàstica del que fou pintor, dibuixant i gravador. Un artista de la sensibilitat exquisida de Guinovart no podia restar aliè al llenguatge poètic de grans autors com Federico García Lorca, Joan Salvat-Papasseit, Pere Quart, León Felipe, José Hierro, Màrius Torres o Kavafis, i les obres que ara es presenten a Can Sisteré s’inspiren en versos d’aquests poetes.
Josep Guinovart i Bertran (Barcelona 1927-2007) està considerat un dels màxims representants de l’informalisme. Es va vincular al grup Dau al Set i fou un dels primer avantguardistes catalans.

Al voltant d’aquesta mostra hi haurà activitats complementàries com ara visites guiades, debats i lectures de poemes.
L’exposició, que ha estat possible amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat i la Fundació Espai Guinovart, es podrà visitar fins al 6 de juliol en l’horari habitual de Can Sisteré.