Comença la segona fase d'urbanització de la Salzereda

Ja han començat les obres d'urbanització de passeig de la Salzereda que entren en la seva segona fase, que comprèn el tram entre els carrers de Pompeu Fabra i Mossèn Jacint Verdaguer.

En aquesta etapa d'obres es realitzarà la urbanització de la calçada i la construcció de nous col·lectors. A més s'instal·larà nou mobiliari, enllumenat i arbrat. Es condicionaran zones per càrrega i descàrrega, estacionament de motos i ubicació dels contenidors de brossa.

Durant els propers dies s'actuarà a la zona de circulació actual, de manera que el pas de vehicles estarà limitat a un sol carril en sentit únic cap a Sant Adrià, que s'habilitarà per la zona actual de carril de serveis.

En sentit Montcada, el desviament es farà des del carrer de Mossèn. Jacint Verdaguer pel carrer de Sant Joaquim, cap al passeig de Llorenç Serra o baixant pel carrer de Pompeu Fabra, que canviarà el sentit entre el passeig de la Salzereda i el carrer de Sant Joaquim.

Pel que fa al carrer Cultura serà de pujada entre Salzereda i av. Santa Coloma. En properes dates es podrà pujar fins a l'av. Generalitat.

La línia d'autobús B-14, en direcció Sant Adrià, passarà per l'avinguda de Santa Coloma, i en direcció Montcada per la ruta assenyalada pel carrer de Sant Joaquim. Disculpeu les molèsties.