Aparcament alternatiu degut a les obres d’urbanització de la Salzereda

Aquesta setmana s’han habilitat, per part de l’Ajuntament i de manera provisional per a tot el període de durada de l’execució d’aquestes obres, dues zones d’aparcament.

Com a conseqüència de les obres d’urbanització del passeig de la Salzereda, entre els carrers de Pompeu Fabra i Mossèn Jacint Verdaguer, que implicaran l’anul·lació de l’estacionament en superfície en el tram d’obres, aquesta setmana s’han habilitat, per part de l’Ajuntament i de manera provisional per a tot el període de durada de l’execució d’aquestes obres, dues zones d’aparcament. 

La primera correspon a l’espai actual de zona blava que està situat en la zona del passeig de Llorenç Serra i el passeig de la Salzereda (entorn dels Jutjats), que deixarà de funcionar com a estacionament regulat i passa a ser d’estacionament lliure. La segona mesura és l’habilitació de dos cordons que permetran l’estacionament en horari nocturn (de les 22 a les 7h del matí). 

Aquests cordons estaran situats en aquests punts: marge dret del tram de l’avinguda de Santa Coloma, entre el carrer de Mossèn Jacint Verdaguer i l’avinguda de Can Peixauet (carril bus), i el marge esquerre de l’avinguda de Can Peixauet (sentit de circulació Badalona) entre el passeig de la Salzereda i l’avinguda de la Generalitat.