Canalització de la nova línia elèctrica de 220 KV

Obres al passeig de la Salzereda

En marxa, les obres de canalització de la nova xarxa elèctrica que enllaçarà les subestacions de Santa Coloma de Gramenet amb Sant Adrià de Besòs. Un cop finalitzada la primera fase al pont de Can Peixauet, continuen aquests treballs que afectaran la circulació de vehicles perquè comportaran restriccions de trànsit.

Una vegada executades les obres que afecten a la rotonda del pont de Can Peixauet, continuen els treballs de canalització de la xarxa de 220 KV en direcció a Sant Adrià. La següent fase afectarà el passeig de la Salzereda entre l’Avinguda Can Peixauet i el carrer Sant Jordi. El trànsit de vehicles es desviarà per Avinguda Can Peixauet -  Avinguda Generalitat en tots dos sentits de la marxa.

Està previst iniciar els treballs el 9 de desembre i s'allargaran fins el 20 de desembre.

La canalització d'aquesta nova línia de 220 KV té com a objectiu millorar la qualitat de la xarxa elèctrica de la ciutat. A partir d'aquest dilluns creuarà la rotonda del Pont del Potosí, entre el passeig Salzereda i l'avinguda de Can Peixauet, per connectar la subestació de Santa Coloma amb la de Sant Adrià.