Mes seleccionat

La sala colomenca esdevé clarament una referència metropolitana.

Llegir més

El 2014 es va tancar amb un increment significatiu de l’assistència en relació amb l’any anterior: hi van anar 10.505 persones enfront de les 8.700...

Llegir més

S'ha decretat en senyal de dol per les víctimes de l'accident aeri Barcelona – Düsseldorf.

Llegir més

Us convidem a la roda de premsa de presentació de la 2a. edició del ROCK FEST BCN, demà dimecres 25 de març (13.30h) a l’Auditori Can Roig i Torres.

Llegir més

Aquest dijous, es presenta a Santa Coloma de Gramenet el nou model de bus elèctric i híbrid que l’AMB vol implantar al territori metropolità.

Llegir més

L’Ajuntament ha editat el quadern “De l’hort a la taula”, una guia pràctica de l’hort domèstic i també realitzarà formació als professors interessats.

Llegir més

"Ruz-Bárcenas" dirigida per Alberto San Juan (divendres 17, 21h) i el Festival Santako Poetry Slam (dissabte 18, 21h), propostes d'aquest cap de...

Llegir més

Aquest dijous 2 la Confraria de la Veracruz organitza a la nostra ciutat una cercavila i una processó a partir de les 20:00 hores.

Llegir més

Per primer cop Santa Coloma acollirà el proper diumenge 19 el Campionat de Catalunya d’atletisme a la nova instal·lació homologada per organitzar...

Llegir més

Aquest dilluns 23 (18:30) es presenta el projecte amb una trobada oberta a la ciutadania a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.

Llegir més