Creix el nombre d'espectadors a l'Auditori Can Roig i Torres

El 2014 es va tancar amb un increment significatiu de l’assistència en relació amb l’any anterior: hi van anar 10.505 persones enfront de les 8.700 del 2013.

L’Auditori Can Roig i Torres  consolida un públic força fidel i mostra una tendència clarament a l’alça en nombre d’espectadors. El 2014 es va tancar amb un increment significatiu de l’assistència en relació amb l’any anterior: hi van anar 10.505 persones enfront de les 8.700 del 2013.  Aquest augment de la xifra d’usuaris s’explica per la qualitat de l’oferta i per la diversificació de gèneres i estils. A més de la música clàssica —senyal d’identitat inequívoc de la sala—, l’Auditori s’ha obert a propostes com el blues, el flamenc o les músiques emergents amb una resposta favorable de la població.
L’any passat s’hi van celebrar 16 concerts de la programació estable, 8 del cicle Santa Coloma Música, 12 de producció de l’Escola (Can Roig i Torres Clàssics), 19 de l’Escola de Música i l’audició oficial de l’11 de Setembre. En total, van haver-hi 56 concerts, als  quals s’han d’afegir 47 cessions de l’equipament a entitats colomenques perquè hi fessin tota mena d’actes culturals.