El Teatre Sagarra va registrar gairebé 44.000 espectadors l’any passat

La sala colomenca esdevé clarament una referència metropolitana.

El Teatre Sagarra compta amb el suport incondicional del públic. El 2014 es va tancar amb la xifra de 43.854 espectadors, fet que suposa un increment substancial en relació amb l’any anterior (uns 35.000). La sala colomenca esdevé clarament una referència metropolitana.

El nombre d’espectadors que va registrar el Sagarra el primer semestre del 2014 va ser de 28.592, mentre que 15.262 persones van ocupar el pati de butaques després de les vacances d’estiu.

A les vint obres de la programació estable, s’hi van afegir 2 més del gènere cabaret. D’aquest total, 4 van obtenir suport a la producció per part del Teatre. Van haver-hi 5 monòlegs del Sagarra Comedy, 6 espectacles de dansa, 16 funcions de les companyies colomenques, 2 representacions de la tradició popular catalana, 8 obres per a tota la família, 5 activitats de fidelització per als socis, 15 cessions a les entitats, 35 cessions a les escoles i una infinitat de propostes comunitàries, educatives i formatives. D’actes oficials, n’hi va haver de gran ressò com el lliurament dels Premis Nacionals de Cultura.

Sagarra Club per a sempre

La qualitat dels espectacles programats i una política de preus realista són els dos ingredients amb què treballa el Teatre per consolidar l’afluència de públic. En aquest sentit, el carnet Sagarra Club, que suposa un descompte del 50%, és atemporal a partir d’ara. Els qui tinguin aquest document només hauran de presentar-lo en taquilla per obtenir l’entrada a la meitat de preu. Les persones que no el tinguin han d’anar a un mínim de tres espectacles i després en gaudiran permanenment, del descompte. El nombre de carnets fets l’any passat va ser de 172.