Presentació d’iniciatives RIS3CAT obertes al finançament europeu

Aquest dilluns 23 (18:30) es presenta el projecte amb una trobada oberta a la ciutadania a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.

El proper dilluns 23 de març a les 18.30h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (plaça Sagrada Família, s/n) acollirà una trobada amb les entitats i associacions, oberta a tota la ciutadania, per informar del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT), que ha d’englobar propostes comunes per accedir a finançament de la Unió Europea, en el marc del programa RIS3CAT, l’objectiu del qual és la lluita contra l’atur, la generació de llocs de feina i el foment la cohesió social.

L'Ajuntament de Santa Coloma està impulsant aquesta proposta estratègica que s'haurà d'utilitzar, com a full de ruta per a la recuperació econòmica, tot apostant i donant suport als sectors claus. Des del món local es continua treballant per pal·liar les conseqüències negatives de la crisi en les persones, i alhora, aprofitar, per assentar les bases del creixement econòmic futur.

L’alcaldessa Núria Parlon i el director del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, Màrius Rubiralta, encapçalaran la presentació, que estarà oberta a les opinió i propostes de la ciutadania, per a la transformació econòmica i l’especialització intel·ligent de ciutats com Santa Coloma, Badalona, Alella i Maresme, entre d’altres localitats participants. Estem davant d'un projecte en què un dels punts essencials és la implicació de tot el teixit productiu, de coneixement, administratiu i de la societat civil. Per això, la opinió de la ciutadania és clau per definir i portar a terme aquesta programa de transformació regional que s'estendrà més enllà del 2020.