Mes seleccionat

El grup de teatre PaTothom i la Xarxa de Valors organitzen una representació gratuïta el dimecres 21 (19.00) al CRJ Mas Fonollar.

Llegir més

El dissabte 17 (20.00) en el marc de la Nit dels Museus s'inaugura aquesta mostra de l'artista Carles Mariné al Museu Torre Balldovina.

Llegir més

A partir del dissabte 24 de maig, el i les estudiants de la ciutat tindran a la seva disposició, els caps de setmana, la sala d'estudi de Centre de...

Llegir més

El proper dimecres 21 (20.00) es presenta a la Biblioteca Central el llibre "Salvador Puig Antich. Cas obert" en el marc del programa de ciutat de...

Llegir més

La Generalitat obre una nova convocatòria d’ajudes al lloguer que finalitzarà el proper 13 de juny.

Llegir més

L’empresa municipal Gramepark ha arribat a un acord amb amb l’Institut Metropolità del Patrimoni i Sol per difondre la venda dels habitatges públics...

Llegir més

L'Auditori Can Roig i Torres ha estat l'escenari de la presentació del festival musical que es farà a Can Zam els dies 4 i 5 de juliol.

Llegir més

L'Auditori Can Roig i Torres ha acollit aquest divendres 9 la presentació del festival musical que es farà a Can Zam els dies 4 i 5 de juliol.

Llegir més

El dijous 15 (des de les 09.30h) tothom podrà tocar el piano al Fondo.

Llegir més

El dijous 15 (19.00) la poetessa i biòloga Assumpció Forcada presenta "Poesia i Tecnologia" al Centre Cultural Can Sisteré.

Llegir més