"Santa Coloma porta cua"

El dijous 15 (des de les 09.30h) tothom podrà tocar el piano al Fondo.

«Santa Coloma porta cua». Aquest és el lema d’una original proposta que tindrà lloc el 15 de maig davant el Mercat del Fondo. Durant tot el dia, un piano de cua estarà a disposició de qui el vulgui tocar.
De 9.30 a 12.00 h, hi haurà sessions divulgatives sobre el piano obertes als escolars del barri, amb la col·laboració de les escoles Beethoven, Wagner, Ausiàs March i Verge de les Neus. De 12.30 a 15.00 h, el piano el podrà tocar tothom.
De 15.30 a 17.00 h, tornaran les sessions divulgatives del matí. De 17.30 a 19.30 h, hi actuaran els estudiants de l’Escola Municipal de Música. Finalment, a les 20.00 h tindrà lloc el concert de clausura, a càrrec d’Adrián Blanco. Aquest jove pianista colomenc que ja ha obtingut diversos guardons, ha finalitzat el seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya i, en breu, iniciarà el Màster en Interpretació de la Música Contemporània a la Manhattan School of Music de Nova York.

El «Santa Coloma porta cua», una acció cultural que ja es va fer al març a Barcelona amb motiu del 60è Concurs Internacional de Música Maria Canals, està organitzada per l’Ajuntament i pels promotors d’aquest certamen, i compta amb el suport de la Diputació.