Mes seleccionat

Els 24 col·legis electorals colomencs estaran oberts aquest diumenge 25, de 9.00 a 20.00 hores. S'ha millorat la distribució dels col·legis per a més...

Llegir més

En els propers dies, l'Ajuntament distribuirà tickets de pàrquing als comerciants del barri per tal que els puguin regalar a la seva clientela.

Llegir més

Aquest dissabte 24 (13.00) Marfil Santa Coloma torna a disputar contra l'Inter Movistar una semifinal a Primera Divisió, 15 anys després.

Llegir més

El Patronat Pro-Aplec i Amics de la Sardana del Centre Excursionista Puigcastellar (CEP) ens ofereix aquest cap de setmana una nova edició de l'Aplec.

Llegir més

L’edició d’aquest any és la vuitena que el Pla educatiu d’entorn de la ciutat realitzarà en col·laboració amb les escoles i instituts de la ciutat al...

Llegir més

El Campus de l’Alimentació de la UB a Santa Coloma acull ‘Científics i cuiners, cara a cara’, 2n diàleg dedicat a la xocolata i els estats mentals.

Llegir més

L’Associació d’Amics del Museu Torre Balldovina ha organitzat per al diumenge 25 de maig una sortida cultural per descobrir la Barcelona romànica.

Llegir més

El diumenge 25 (09.00) es farà aquesta cursa no competitiva, oberta a tothom, al Nou Parc de la Bastida.

Llegir més

La Generalitat dota econòmicament el projecte desprès que el Parlament aprovés una esmena als pressupostos presentada per l'alcaldessa Núria Parlon.

Llegir més

La Nit dels Museus proposa un viatge a Etiòpia, gospel i el nou cicle del Passatge Insòlit a Santa Coloma de Gramenet.

Llegir més