60è aniversari de l'Aplec

El Patronat Pro-Aplec i Amics de la Sardana del Centre Excursionista Puigcastellar (CEP) ens ofereix aquest cap de setmana una nova edició de l'Aplec.

El Patronat Pro-Aplec i Amics de la Sardana del Centre Excursionista Puigcastellar (CEP) organitza aquest proper cap de setmana el 60è Aplec de la Sardana.

El divendres 23 (19.00) es farà l'acte d'inauguració a l'Auditori Can Roig i Torres. Es projectarà un documental realitzat per Joan Yuste amb imatges de la història de l' entitat i s'oferirà un recital de sardanes i cançons populars a càrrec de l'Orfeó Tanit.

El dissabte 24 (18.00) al local del CEP (c/sant Josep, 20) es podrà visitar una exposició de programes, cartells, particel·les, fotografies i altres documents gràfics relacionats amb la sardana i els aplecs. A les 19.00 hores de la tarda, a la plaça de la Vila es farà una audició de sardanes de 7 tirades amb la cobla Nova Vallès. Durant l’audició de sardanes, hi haurà actuació de ball de bastons, grallers i gegants. De fet, durant tot el dia, hi haurà una “Fira d’Artesania” a la plaça de la Vila, amb una mostra de cerveses.

Finalment, diumenge 25, a dos quarts d’onze del matí i a les cinc de la tarda, al Parc Europa es durà a terme un programa compost per sardanes dedicades a aplecs (7 tirades) amb les cobles Jovenívola i Bisbal Jove de Sabadell. Hi haurà fira d’artesania, mostra de cerveses Capfoguer, inflables infantils, trobada de puntaires de Santa Coloma, venda de samarretes i sorteig de diferents obsequis. A la tarda es farà un acte de reconeixement als qui van ser presidents de les dues juntes anteriors del Centre Excursionista Puig Castellar, per la seva tasca a favor de la sardana i de l'aplec.