Música i foc per a la diada de Santa Coloma

El proper dilluns 31 de desembre, la ciutat tornarà a rendir homenatge a la patrona amb actes musicals, populars i festius que se celebraran durant la jornada.

Matí de tradició

Els Grallers donaran el toc d’inici. A les 9.00 h, despertaran als més dormilegues amb les tradicionals matinades, que es deixaran sentir als carrers de Sant Carles, Major, Santa Coloma i Sant Jeroni. I a les 11.00 h, l’església Major celebrarà l’ofici de Festa Major. La música continuarà sent protagonista a les 11.30 h: diversos grups de cultura popular es reuniran al carrer Major (cantonada amb carrer de Santa Coloma), per mostrar les seves danses. A les 12.00 h, arribarà el torn dels Amics de la Sardana a la plaça de la Vila.

Cercavila de Festa Major


La tarda serà per al públic familiar: la Colla de Gegants i Capgrossos trauran a passejar la seves comparses (19.00); passaran per la plaça de l’Església, el passeig de Mossèn Jaume Gordi i els carrers de Rafael Casanova, Major i Sant Carles, fins a la plaça d’en Joan Manent.

Correfoc d’Hivern

La Colla de Diables celebrarà el 35è aniversari escopint foc i espurnes pels carrers. El tret de sortida del correfoc (20.00) serà a la plaça de Montserrat Roig. El seguici infernal recorrerà després els carrers del Safareig, Doctor Ferran, Sant Jeroni, Santa Coloma, Major i Sant Carles, i retornarà al punt de partida.

I al vespre, tot coincidint amb la revetlla de Cap d’Any, els colomencs i les colomenques podran acomiadar el 2018 a la plaça de la Vila a partir de les 23:30 hores amb les tradicionals campanades i desitjar-se així un bon any nou.