Una Festa Major d’Hivern amb un programa d’activitats molt divers

L’Ajuntament organitza, conjuntament amb la participació i col·laboració de diferents entitats i de l’Agrupació del Comerç i la Indústria, una nodrida agenda d’activitats culturals, festives i nadalenques.

L’Ajuntament organitza, conjuntament amb la participació i col·laboració de diferents entitats i de l’Agrupació del Comerç i la Indústria, una nodrida agenda d’activitats culturals, festives i nadalenques, dirigides en gran part al públic infantil i familiar. La Festa Major d’Hivern, que culminarà amb la tradicional cavalcada de Reis del dia 5 de gener, torna amb concerts nadalencs, activitats esportives, fires i mercats de carrer o la celebració, el 31 de desembre, de la Diada de Santa Coloma, entre altres actes.

Pel que fa a les dates més immediates, la Festa Major d’Hivern escalfarà motors amb activitats adreçades a tots els públics. L’Arbre dels Desitjos, tallers de cuina o de creació de joguines amb materials reciclats, així com sessions de contes entusiasmaran els més petits.

Les activitats de la Festa continuarà els propers dies amb tallers per a nens i adults, projeccions de cinema, tertúlies literàries, espectacles infantils i visites del patge reial a les biblioteques.

El dissabte 22 amb la funció Cançó de Nadal de L'Excèntrica i el diumenge 23 de desembre amb una Cantada de Nadales (18.00), el Teatre Sagarra acollirà una recollida solidària de joguines que es lliuraran a la Creu Roja. Així mateix, dilluns i dijous, la plaça de la Vila comptarà amb una animació amb globoflèxia.

Pel Nadal també torna una activitat ja tradicional de la nostra ciutat en aquestes dates: el Circ de Nadal (del 27 de desembre al 5 de gener) on dins d’una gran carpa ubicada a la plaça de Pau Casals hi trobarem un circuit d’activitats de les arts del circ separat en diferents àrees, a càrrec de L’excèntrica.

El programa complet de la Festa el trobareu en aquest espai web.