Cap d'Any a la plaça de la Vila

La nit de dilluns 31 de desembre rebrem el 2019 amb les campanades i la millor música, a la Plaça de la Vila des de les 23:30 hores. Neus González i Elías Torrecillas presentaran una festa plena de cançons, llum i diversió per a tota la família!

Tal i com ja és habitual en aquest tipus d’esdeveniments, i amb motiu del nivell d’alerta 4, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet posarà en marxa diferents mesures de seguretat. El públic assistent hi trobarà personal de seguretat i vigilància que s’afegirà als dispositius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

L’aforament a la plaça de la Vila estarà limitat a 5.000 persones i, tal com és preceptiu en esdeveniments amb gran afluència de públic i control d’aforament, a partir de les 00:00 hores del dia 1 de gener, l’accés a les zones de major confluència no es podrà fer amb llaunes de begudes ni amb ampolles de vidre. Si es porten ampolles de plàstic no podran tenir tap, hauran d’estar obertes.

Comptarem, així mateix, amb la presència d’un Punt Lila, al qual s’oferirà informació sobre els mecanismes existents per afrontar una potencial situació de violència sexista o LGTBIfòbica: en cas d agressió, de requeriment de suport o per a obtenir informació sobre el protocol existent.

L’Ajuntament agraeix per endavant la col·laboració de la ciutadania per atendre els requeriments del personal de seguretat i vigilància i els cossos policials, que hi treballaran especialment perquè tothom gaudeixi amb el civisme i el respecte que caracteritza aquest esdeveniment.