Ja tenim el programa de la Festa!

El programa de la Festa Major d'Estiu, que se celebrarà els dies 30 i 31 d'agost, i 1 i 2 de setembre, està disponible en format digital en aquest web municipal.

Ja podeu accedir al programa complet de la Festa Major d'Estiu, clicant aquí. També podeu consultar el actes de cada dia a l'agenda de la FME. Podeu trobar el programa de la Festa en paper a l'edifici central de l'Ajuntament (plaça de la Vila), equipaments municipals i comerços de la ciutat.

Enguany, l'esdeveniment, torna a incloure un ampli ventall d'activitats lúdiques, familiars, musicals, culturals i esportives, com sempre al gust de tots els públics, es comptarà  per exemple amb l'actuació estrella de la popular cantant Rosario, del grup Sweet California i amb el flamenc-fusió de Soleà Morente, entre altres.

Torna l'envelat
L'èxit de l'envelat, estrenat l'any passat a la plaça de Pau Casals i on van actuar les orquestres més populars, es consolida aquest 2019 com a punt de trobada. També, s'hi suma un nou escenari, el parc dels Pins, on tindran lloc diverses activitats, com concerts i cinema a la fresca, i alguns dels actes inclosos en el cicle UAU, destinat al públic familiar. Enguany, no hi faltaran el Festival de Música Independent de Santa Coloma (FISC), al parc d'Europa, el tradicional correfoc, la trobada castellera, la Fira d'Entitats, la XXV Trobada de Gegants, les audicions de sardanes, els dinars populars, els corretapes o el piromusical. També, s'hi habilitaran punts lila d’informació, amb detalls sobre els protocols de resposta a les violències sexistes i a la LGTBIfòbia.