Aquest divendres comença la Festa Major

El pregó del disc jockey i productor musical, Albert Neve, donarà el tret de sortida a la Festa Major d'Estiu.

Aquest divendres 30, el repic de la campana de l'Església Major a les 7 de la tarda, donarà inici a la Festa Major d'Estiu. Mitja hora més tard, el tradicional seguici inaugural amb gegants, capgrossos, castellers, bruixes, grallers, dimonis, diables, draconaires, trabucaires... sortirà de la plaça de l'Església per arribar a la plaça de la Vila. 

Albert Neve, el pregoner

A les 9 del vespre, des del balcó de l'Ajuntament, farà el pregó de la Festa, José Alberto Tapia Varón, conegut artísticament com Albert Neve. És un prestigiós disc jockey i productor musical colomenc, un dels referents de l’escena musical electrònica a Espanya. Ha treballat amb alguns dels noms més importants de la música de ball a escala internacional, com David Guetta, Steve Aoki o Tiësto, i ha actuat a festivals i clubs d’arreu del món. Co-presenta amb el seu col·lega i amic Abel Ramos el programa Maxima Deejay a Maxima FM. Guanyador de multitud de guardons de mitjans especialitzats i del Premi Ciutat de Santa Coloma. El seu estudi està situat al barri del Raval de la nostra ciutat, que l’ha vist néixer, créixer i esdevenir una estrella.

Primera nit de festa

A les 10 de la nit, la Festa ens porta una nova edició del Festival de Música Independent, FISC Sintonitzza, al Parc d'Europa. Al CRJ Mas Fonollar viurem l'experiència del SantakoSound, a partir de les 11 de la nit, en la seva 19à edició amb Esmeralda Colette i Mabel Flores. L'envelat de la plaça Pau Casals gaudirà a la mateixa hora de la rumba catalana de la mà dels veterans AI AI AI. Música "made in Santa Coloma" també a les 11 a la plaça del Rellotge amb El cantant de hip hop reggae colomenc Miguel Arraigo i el veterà músic i compositor de la nostra ciutat, Juárez, que presentarà els temes del seu nou disc Selfie i a més amb la seva banda Cara B tocarà els millors èxits del rock dels 80 i 90.

I a l'escenari principal de la Festa, a la plaça de la Vila, Nit de tributs, a les 22:30 hores: RED ROCKS U2 TRIBUTE BAND, els més fidels a la banda irlandesa obrirà la vetllada. QUEEN MUST GO ON repassarà la trajectòria de Queen des d’una perspectiva que no et deixarà indiferent. Mentre que THE WIRES reviurà amb intensitat els clàssics d’AC/DC. I Siamiss DJ tancarà la nit amb una sessió plena a vessar de hits de rock de tots els temps.