Treballs previs a la urbanització de Prat de la Riba

La renovació de Prat de la Riba té com a objectiu millorar l’accessibilitat i la seguretat per a les persones vianants.

El proper dilluns 20 de juny comencen els treballs previs a les obres d’urbanització del carrer Prat de la Riba, entre Gaspar i Balears, amb l’execució d'una parada provisional d'autobús a l’avinguda Pallaresa, així com la implantació  de la zona d’acopi de materials d'obra al carrer Balears i la zona dels espais annexos -casetes i contenidors- a Prat de la Riba. Les obres d'inicien el dia 27.

Mentre durin les obres, aproximadament uns 6 mesos, s’hauran de desviar les línies d'autobusos urbans B81 i B82 i els autobusos de transport escolar que pugen per aquest tram fins al Torrent de les Bruixes i La Bastida. L'Ajuntament ja ha informat als respectius responsables i operadors i treballa conjuntament amb ells en les proves dels nous recorreguts. Així mateix, s’ha informat a l’associació de veïns i veïnes del barri i a les direccions i les AMPA’s de l’IES Pallaresa i l’IES Numància. Aviat s’iniciarà també una campanya d’informació entre el veïnat.

La renovació de Prat de la Riba té com a objectiu millorar l’accessibilitat i la seguretat per a les persones vianants amb una ampliació de les voreres, reduir la velocitat de pas dels vehicles i reordenar l’aparcament i els serveis de la zona.

Se soterraran les línies aèries dels subministraments, es renovarà mobiliari urbà, es repararà el clavegueram, i es reubicaran contenidors. Es substituiran les lluminàries actuals  per unes amb òptica LED i es plantarà nou arbrat viari, ja que es disposarà de més espai de zona verda.