Recollida de les polseres solidàries del Rock Fest

Divendres, 6 de juliol a partir de les 12h. es podran recollir les polseres solidàries que donen accés lliure al Rock Fest als colomencs i colomenques inscrits.

Totes aquelles persones inscrites a la llista per a la jornada de divendres 6 de juliol del Rock Fest, podran aconseguir les polseres que els permetran l’accés al festival, a l’espai habilitat a tal efecte al Parc de Can Zam (zona llac) a partir de les 12:00 hores de demà.

*Es recomana anar a les primer hores de lliurament per tal d'evitar aglomeracions.

És obligatori portar el DNI, passaport o padró per identificar-se i acreditar la residència a Santa Coloma, haver agafat torn mitjançant el sistema de cita prèvia de la web municipal i haver fet la inscripció a la llista i corresponent lliurament d'aliments al local del passeig Llorenç Serra, 49 o les entitats col•laboradores.

No es permetrà l’entrada d’aquelles persones no inscrites i que no puguin acreditar la seva residència a Santa Coloma mitjançant la presentació de la documentació esmentada. Les polseres s’entregaran i col•locaran únicament a les persones inscrites i no s’entregaran per a terceres persones.

*Els i les acompanyants de menors d’edat hauran d’entregar un full de responsabilitat, descarregable al següent enllaç:


http://rockfestbarcelona.com/wp-content/uploads/2017/11/Menores-Rock-Fest-Bcn-2018.pdf