Bandes històriques com Scorpions, Kiss o Judes Priest, al Rock Fest

Kiss, Ozzy Osbourne, Helloween, Scorpions, Megadeth i Judes Priest són algunes de les bandes que tocaran a la cinquena edició del Rock Fest que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol al parc de Can Zam.

El Rock Fest és el major esdeveniment de la música heavy de l'estiu al que acudeixen milers de persones de diverses nacionalitats. Les portes del festival s'obriran al públic a dos quarts de dues de la tarda del dijous i poc després començarà una tanda de concerts que se succeiran fins a dos quarts de tres de la matinada. Aquest horari es repetirà de forma semblant en les següents jornades.

El Rock Fest té un important vessant humanitari. Un total d'1.450 persones de Santa Coloma podran assistir gratuïtament el dia 6. Són les agraciades en un sorteig al que es podia optar després de realitzar una aportació al programa municipal d'aliments solidaris (es preveu una recaptació propera a les cinc tones). A l'interior del recinte, d'altra banda, s'han cuidat detalls com el de facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda.

L'organització recomana l'ús del transport públic per arribar fins al recinte.
La parada Can Zam de la L9 es troba a pocs metres de l'entrada. A més està la xarxa d'autobusos (www.tusgsal.net) i especialment el Nit Bus, que es reforçarà amb motiu d'aquest esdeveniment. Les línies N6, N8 i N9 connecten Santa Coloma amb el centre de Barcelona.

Pel que fa al cartell del Rock Fest del dia 5, dijous, cal destacar les actuacions de Accept, Judes Priest, Ozzy, Porretas o Amarante.