L’Auditori torna a obrir i estrena temporada musical amb concerts Re-programats

L'Auditori Can Roig i Torres torna a obrir les seves portes aquest divendres 16 d’octubre després de sis mesos d’aturada obligada degut a la pandèmia per la Covid-19 i presenta la nova programació, que titula Re-programats.

L’objectiu és que la programació del darrer trimestre de l’any sigui un tast decidit per la difusió definitiva de la música a tots nivells.

Les mesures de seguretat i protecció obliguen a ser prudents en la proposta, per això s’han re programat els concerts que es van frustrar el primer semestre. S’ha limitat, això sí, la distància física i el nombre de components de cada formació que podran interpretar dalt de l'escenari. També, s’ha reduït l'aforament del pati de butaques, que ha quedat en 108 localitats. Amb la ferma voluntat que l'Auditori sigui un pol de difusió musical i alhora un lloc segur per a tothom.

La programació estable obrirà amb el concert de Mireia Inglés de Cabal Musical (16 d’octubre, 21 hores), després seguirà el S.XX per a piano i flauta d’Alex Aguacil i Cristian Farroni (23 d’octubre, 21 hores), ens acompanyarà també el concert de Creacció Contemporània (6 de novembre, 21 hores), amb Aristides Mateos, violí, i Jacob Cordover, guitarra. I es tancarà el cicle ‘Re-programats’ amb l'homenatge al 250 aniversari del naixement de Beethoven, amb el concert To be Beethoven Duel (21 de novembre, 21 hores), per la Camerata Gramenet i Carles Marigó i Juan Manuel Cisneros. El sisè stage d'interpretació i les Soinées Musicals completaran el panorama.
D’altra banda, el 24 de novembre, amb el concert de Santa Cecília, s’inicia el Cicle de concerts de l’Escola de Música, que enguany ofereix un total de vuit actuacions fins al 16 de desembre, data prevista pel Concert de Nadal de les orquestres.

Normativa Covid-19 per al Teatre Sagarra i l’Auditori Can Roig i Torres

Amb motiu de la nova realitat provocada per la Covid- 19, el Teatre Sagarra i l’Auditori Can Roig i Torres implementaran una noves condicions d’accessibilitat, que es posen coneixement de tota la ciutadania:

  • La capacitat de la platea al Teatre Sagarra s’ha reduït fins 276 localitats, y la de l’Auditori Can Roig i Torres s’ha reduït fins a 108 localitats.
  • L’entrada als equipaments es farà mitjançant prèvia assignació de butaques i es demanarà la declaració de responsabilitat individualitzada a cada espectador/a.
  • La circulació de públic serà amb una única entrada d’accés degudament senyalitzada i una sortida ordenada per a totes les portes de manera ordenada i diligent.
  • La distancia social a l’interior serà d’una butaca anul·lada entre públic. No es contempla l’agrupació familiar. I les persones assistents hauran de mantenir la mascareta durant tot el concert o representació. Les persones que no puguin utilitzar mascareta per raons de salut, hauran d'acreditar-lo degudament.
  • Els passes dels actes que es realitzin durant la mateixa jornada, es faran prèvia evacuació de la totalitat del públic assistent i es respectarà un temps mínim per a la ventilació de l’espai.
  • Es posarà al servei del públic dispensadors de hidrogel, i hi haurà presa de temperatura a l’entrada del recinte. També es disposarà de personal addicional pel control i seguretat de l’acte.