Invitacions solidàries per al Rock Fest 2018 -ACTUALITZAT-

Els propers dies 5, 6 i 7 de juliol, Santa Coloma serà escenari de la cinquena edició del festival Rock Fest Barcelona. Al parc de Can Zam es podrà gaudir de les actuacions en directe de bandes llegendàries com KISS, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Scorpions, Helloween o Megadeth.

Com en les quatre edicions anteriors es possibilita que 1.450 persones de la ciutat puguin assistir gratuïtament a la segona jornada de l'esdeveniment, el divendres 6 de juliol, en un gran dia de rock dur que inclourà actuacions de grups com els esmentats Helloween, Dimmu Borgir, Vixen o Mägo de Oz. Les persones interessades s'hauran d'inscriure prèviament en una llista habilitada a aquest efecte i participar en una acció vinculada al Programa Municipal d'Aliments Solidaris, amb el qual s'ajuda a cobrir l'alimentació d'aquelles persones i/o famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques.

S'estima que amb aquesta acció es podran recaptar més de cinc tones d'aliments que aniran destinats a famílies sense recursos.

Així, els colomencs i colomenques  que vulguin optar a formar part d'aquesta llista hauran de:

  • Com a primer i indispensable pas, concertar hora en el sistema de cita prèvia d'aquest web municipal. La cita prèvia es va obrir per primer cop aquest dilluns 18 de juny i les disponibilitats horàries ja s'han esgotat. Aquest divendres 22 s'ha obert un nou torn de cita prèvia però ja s'han esgotat les disponibilitats.
  • Una reserva de cita prèvia permetrà un màxim de dues inscripcions per gestió, duta a terme obligatòriament per persona major de 18 anys.
  • S’haurà d’acreditar de forma obligada que  les persones interessades a inscriure’s són veïns i veïnes de Santa Coloma amb els DNIs o passaports originals.
  • Aportar un mínim de tres quilos o litres de aliments. En aquesta ocasió es demana específicament que s’aporti 1 litre d’oli d’oliva i 2 llaunes o packs de 3 unitats de conserves (peix, verdures, llegums fresques). L’aportació haurà de ser doble en cas que s’inscriguin dues persones en el tràmit.

La inscripció a la llista i el lliurament dels aliments es duran a terme al local situat al Passeig Llorenç Serra, 49.

Serà obligatòria l'acreditació de la condició de residents a Santa Coloma de les persones interessades a inscriure's a la llista.