Comença el programa d'estiu de neteja intensiva de la via pública

El 25 de juny, l'Ajuntament posarà en marxa el programa de neteja intensiva d'estiu de la via pública, que s'estendrà fins a l'inici del nou curs escolar i que es justifica pel major ús ciutadà dels carrers, places i espais públics a causa al bon temps.

 

Totes les empreses implicades en els serveis de recollida de residus i de neteja participen del programa d'estiu. Entre les accions previstes hi ha l'augment de la freqüència en la neteja dels contenidors d'orgànica, atès que són els que causen més problemàtica d'olors en l'època de calor. També s'incrementa la neteja de neteja amb aigua, arribant a dos per setmana en algunes zones, i s'augmenta la neteja dels contenidors per fora a càrrec de furgonetes equipades amb sistema de hidropressió, que realitzen un tractament intensiu amb aigua calenta a pressió. En tots els casos l'aigua utilitzada és freàtica.

L'Ajuntament posa els mitjans perquè la via pública estigui en bones condicions d'ús i salubritat, però la col·laboració de la ciutadania és fonamental per optimitzar el treball dels equips de neteja i és per això que es demana la col·laboració.