El concierto de Silvia Pérez Cruz se traslada al Teatro Sagarra

El concierto de Sílvia Pérez Cruz, programado para el viernes 2 de septiembre a las 23 h en el hardín de Can Roig i Torres ha sido trasladado al Teatro Sagarra a la misma hora.

Una de les propostes de la Festa Major d'Estiu, l'actuació de Sílvia Pérez Cruz, una de les veus més destacades del panorama musical actual, programada per al divendres 2 de setembre a les 23 h al jardí de Can Roig i Torres, ha estat traslladat per motius tècnics al Teatre Sagarra a la mateixa hora.

Important: a causa de la limitació de l’aforament, totes les persones interessades a assistir-hi podran recollir les entrades (gratuïtes) el mateix dia de l’actuació, a partir de les 18 hores, a la taquilla del Teatre. Es podran obtenir un màxim de 2 entrades per persona fins esgotar la capacitat de la sala.

Sílvia Pérez Cruz 

Als últims anys Sílvia Pérez Cruz ha  desenvolupat una intensa carrera professional dins el quartet femení de nou flamenc Las Migas, combinada amb projectes en solitari o acompanyada de prestigiosos intèrprets de jazz i fusió. En aquesta  ocasió interpretarà temes de latin-jazz i boleros.