El concert de Silvia Pérez Cruz traslladat al Teatre Sagarra

El concert de Sílvia Pérez Cruz, programat per al divendres 2 de setembre a les 23 h al jardí de Can Roig i Torres, ha estat traslladat al Teatre Sagarra a la mateixa hora.

Una de les propostes de la Festa Major d'Estiu, l'actuació de Sílvia Pérez Cruz, una de les veus més destacades del panorama musical actual, programada per al divendres 2 de setembre a les 23 h al jardí de Can Roig i Torres, ha estat traslladat per motius tècnics al Teatre Sagarra a la mateixa hora.

Important: a causa de la limitació de l’aforament, totes les persones interessades a assistir-hi podran recollir les entrades (gratuïtes) el mateix dia de l’actuació, a partir de les 18 hores, a la taquilla del Teatre. Es podran obtenir un màxim de 2 entrades per persona fins esgotar la capacitat de la sala.

Sílvia Pérez Cruz 

Als últims anys Sílvia Pérez Cruz ha  desenvolupat una intensa carrera professional dins el quartet femení de nou flamenc Las Migas, combinada amb projectes en solitari o acompanyada de prestigiosos intèrprets de jazz i fusió. En aquesta  ocasió interpretarà temes de latin-jazz i boleros.