Vicente Amigo presenta el seu disc, ‘Paseo de Gracia’, al Teatre Sagarra

El dissabte, 26 de febrer (21.00), Vicente Amigo presentarà al Teatre Josep Maria de Sagarrra “Paseo de Gracia”, el darrer àlbum d’aquest guitarrista de flamenco de prestigi internacional.

Amb “Paseo de Gracia” Amigo ha fet un treball obert, rítmic, flamenc d’alta graduació i amb una atenció especial per la melodia. L’artista juga amb una habilitat increïble a entrar i sortir del flamenc, amb la classe característica dels més grans. Un pas més en la carrera d’un dels millors guitarristes de les darreres dècades, tan sols comparable amb llegendes com Paco de Lucía o Tomatito.

Vicente Amigo (Guadalcanal, 1967) va iniciar la seva carrera en solitari el 1988. Des de llavors ha publicat set discos i ha col·laborat amb noms com José Mercé, Sting o Alejandro Sanz, entre d’altres artistes. Compta amb diversos premis de reconeixement del seu art –entre ells un Latin Grammy Awards al Millor Àlbum Flamenco (2001) i varies nominacions; Premio Ondas 2002 i Premio de la Crítica Nacional 2009, entre d’altres-  i ha actuat a escenaris d’Europa i de mig món, des de Pequín a Nova York.

Actualment se’l considera un dels més virtuosos intèrprets de la seva generació i un incansable investigador de les enormes possibilitats estètiques i sonores del flamenc. La seva música captiva a tots els públics. El proper dissabte al Teatre Sagarra teniu una bona ocasió per gaudir del seu art.