Una mostra esbossa la trajectòria del dissenyador colomenc Miquel Grau

El Centre d’Art Can Sisteré inaugura demà una mostra de l’obra de l’artista i dissenyador gràfic colomenc Miquel Grau.

Santa Coloma de Gramenet, a 28 de novembre de 2017. El Centre d’Art Contemporani Can Sisteré acull, a partir de demà dimecres 29 de novembre, l’exposició «Miquel Grau, art i disseny» que serà inaugurada per l’alcaldessa Núria Parlon a les 20.00h. A partir d’una selecció de l’extensa obra de l’artista colomenc, la mostra esbossa la seva trajectòria com artista i professional del disseny gràfic. La proposta ha estat possible gràcies a la generositat i la implicació de la seva família i l’ajuda del seu amic i company de treball Àlvar Roda. A la mostra es recuperen exercicis de formació, il·lustracions, materials diversos de disseny gràfic, obra gràfica, apunts, dibuixos i sèries.

L’artista i la seva obra

Miquel Grau (1931-2016) va estudiar a l’Escola d’Arts i Oficis, i va aprendre dibuix amb el pintor Joan Lahosa, a l’Acadèmia Baixas de Barcelona. Com a dissenyador gràfic, va ser cap de l’estudi publicitari de Seix Barral i de Cege Creacions Gràfiques, professor de disseny a l’Escola Massana, membre del consell directiu del Foment de les Arts Decoratives i president de l’Agrupació de Grafistes del FAD.

El públic colomenc va apreciar la seva obra artística en dues exposicions a Can Sisteré: «Art estès», el 2005, i «Des de dins», el 2008. Grau va participar en mostres col·lectives i projectes específics, entre d’altres, per a l’Auditori Can Roig i Torres o la Biblioteca Central.

«Miquel Grau, art i disseny» es podrà visitar a Can Sisteré fins al 4 de febrer de dimarts a divendres de 17.00 a 21.00 h i dissabtes i diumenges d’11.00 a 13.30h. Dilluns tancat.


*Us adjuntem el catàleg de l’exposicióPer a més informació i/o entrevistes:
Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo / Ana Belén Pérez Blanco