Aquest dimarts 31 de desembre

Tradició, música, festa i revetlla de Cap d'Any per a la Diada de Santa Coloma

El 31 de desembre se celebra la Diada de Santa Coloma de Gramenet amb actes festius plens de tradició i música per homenatjar la patrona de la ciutat. I al vespre, es podrà donar la benvinguda a l'any nou amb una festa de Cap d'Any a la plaça de la Vila.

De bon matí (08:30 h), les Matinades dels Grallers de Santa Coloma aixecaran el teló de la Diada amb un recorregut que portarà la música a diferents carrers de la ciutat: pl. Joan Manent, c. Sant Carles, c. Major, c. Santa Coloma i c. Sant Jeroni. A les 11 h, també hi haurà el tradicional ofici de Festa Major a l'església Major. A les 10.30 h, els grallers i diferents grups de cultura popular de la ciutat continuaran amb la festa (al carrer Major amb el c. Santa Coloma). També, grans i petits podran gaudir amb una xocolatada popular, organitzada per l'Agrupació del Comerç i la Indústria (c. Major, 11.30 h). D'altra banda, la plaça de la Vila acollirà, a  les 12 h, una audició de sardanes amb la cobla Contemporània, organitzada pels Amics de la Sardana de Santa Coloma.

Cercavila de Festa Major

A les 19 h, els grallers i la Colla de Gegants i Capgrossos protagonitzaran una cercavila que s'iniciarà a l'Església Major i amb què també en commemoraran el 38è aniversari. Recorregut: pg. Mossèn Jaume Gordi, c. Rafael Casanova, c. Major, c. Sant Carles i pl. Joan Manent.

Foc de Festa per acomiadar l'any

La Colla Vella de diables celebrarà els seus 36 anys amb el tradicional Correfoc d'Hivern que sortirà de la Biblioteca Central a les 19.30h i continuarà pels carrers  Sant Domènec, Major, Anselm Clavé, Vistalegre, pg. Mossèn Jaume Gordi, Rafael Casanova i pl. Vilaseca.  

Cap d'Any

Per últim, la ciutadania podrà donar la benvinguda a l'any 2020 amb una gran festa a la plaça de la Vila, a partir de les 23.30 h, amb les tradicionals campanades de Cap d'Any i la millor música. Presenten Marta Montaner i Uri Mora, i punxa el DJ de Los 40, Adrià Soler.