Tornen els Dijous Temàtics a Santa Coloma

Aquest dijous comencen a Santa Coloma de Gramenet els sopars de la 4a. edició del projecte d’oci i restauració “Dijous Temàtics” .

Santa Coloma de Gramenet, a 28 de febrer de 2012. Aquest proper dijous, 1 de març, arrenca una nova etapa dels sopars dels “Dijous Temàtics”, un projecte que arriba a la seva quarta edició combinant gastronomia i cultura a diferents restaurants de la ciutat, el primer dijous de cada mes. Enguany una de les principals novetats és la presentació d'un producte autòcton, la botifarra Brisa.
Els “Dijous Temàtics” estan organitzat per l’ACI, l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR) amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma i s’emmarca en el Pla de Dinamització comercial “Santa Coloma Tot a Mà”.

En aquesta quarta edició de "Dijous Temàtics, set restaurants colomencs ens oferiran aquesta fusió de gastronomia i cultura en nou sessions de sopars durant el 2012. Els locals que hi participen  són: Ca N'Armengol (c/Prat de la Riba, 1), Restaurant Cinc (carreró de la Plaça, 5), El Cantó (c/Enric Granados, 25), La Bodega (rambla Sant Sebastià, 10), Lluerna (c/Rafael Casanova, 31), La Tarantella (c/Sant Jeroni, 75) i Nara (pg. Mossèn Jaume Gordi, 4).

Aniversari amb un nou ingredient

Per començar, els “Dijous Temàtics” ens presenten una nit dedicada a la recuperació d'un producte autòcton, la botifarra Brisa, una botifarra de perol bullida amb aquest aiguardent i pinyons. Aquest producte gastronòmic colomenc arriba als restaurants de la ciutat gràcies a la feina de la centenària cansaladeria colomenca Cal Nen, que conserva la recepta d'aquesta botifarra dels dies ancestrals en què es feia, la verema a la ciutat. Els restauradors participants faran diferents menús que inclouran com a ingredient estrella aquesta botifarra.

Teatre Sagarra i Auditori, implicats

La novetat principal del 2011 es manté, gràcies a la vinculació amb el Teatre Sagarra i l’Auditori Municipal: cada nit de “Dijous Temàtic” es sortejaran a cada restaurant dues entrades per anar a veure una obra alTeatre Sagarra i dues més per a gaudir d’un concert de música l’Auditori Can Roig i Torres.

Els espectacles en directe continuaran delectant  la vista i l’oïda dels comensals, gràcies a la participació de cantautors de la ciutat, músics, mags, monologuistes, grups de teatre i ballarins (Javi Jareño, Aula de Teatre Carro de Baco, Grup de Teatre La Colmena, Invernalia Folk, trio de corda de música clàssica, JAK Koloma, Operario del Humor, Magomon, Cklo Labella, Delincuentos Show).

"Santa Coloma Tot a Mà"

Els sopars dels "Dijous Temàtics" formen part de les activitats incloses al Pla de Dinamització Comercial “Santa Coloma Tot a Mà” que continua al 2012 promogut per l’ACI, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma, amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat.

 Per a més informació:

 

Santa Coloma Tot a Mà – Agrupació del Comerç i la Indústria

Pilar Tomàs  Tel. 93 385 79 04 / 678 698 979   info@acisantacoloma.cat

Servei de Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Dori Morillo Tel. 93 462 40 13 / Ana Belén Pérez  618 045 488 comunicacio@gramenet.cat

www.gramenet.cat