Tecnologia a l'abast de tothom

Es posen en marxa les sales d’accés a Internet als centres cívics i comencen els cursos bàsics d'informàtica per a la gent gran als equipaments municipals.

Els centres cívics del Llatí (c/ Napols 41, tf. 93 391 99 97), Fondo (c/ Wagner, 19, tf., 93 392 84 63), Can Mariner (c/ Milà i Fontanals, 14, tf., 93 466 32 87), Singuerlín (Av. de Catalunya, 41, tf., 93 391 71 10) i Riu (c/ de Lluís Companys, 9, tf., 93 385 03 79) han obert les sales Nodat d’accés a Internet (de dilluns a divendres, de 16.00 a 21.00 hores). Es tracta d’un servei que ofereix l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Per tal de garantir que la població colomenca no pateixi  cap tipus de fractura tecnològica aquests espais ofereixen, entre d’altres, l’accés lliure i gratuït a Internet sense limitacions de temps i sota la supervisió i el suport d’un dinamitzador que resol qualsevol dubte que pugui sorgir.

En les properes setmanes es renovaran els equips informàtics del Fondo i del Singuerlín per possibilitar un millor accés a la xarxa i s’hi posaran en marxa càpsules formatives sobre xarxes socials. Qualsevol persona interessada a conèixer les eines 2.0 es pot adreçar als dinamitzadors de les sales.

Informàtica bàsica per a la gent gran

D'altra banda, el proper dilluns, dia 14, comencen de nou les classes d’iniciació a la informàtica per a la gent gran al Casal Municipal de les Oliveres i als centres cívics de Can Mariner, Fondo, Riu i Singuerlín. La inscripció es pot fer a partir del divendres 11, en horari de tarda, en els mateixos equipaments.

Els majors i les majors de 55 anys poden inscriure's en aquests cursos que tenen com a objectiu acostar les noves tecnologies a aquesta part de la població. Són gratuïts i la única condició per apuntar-s'hi és no haver-ne fet cap abans.